Keresés a bubb.hu oldalakon:
Anyaság

Anyaság

Amit senki sem mond el az anyaságrólÚj babás cikk egyebek az anyaságról kategóriában: Amit senki sem mond el az anyaságról.
, anyaságról
Anya - wikipedia
Anyakatona - Az anyaságról tabuk nélkül
Anyaság, szingliség, gyermekvállalásAnyaság ? mióta a világ világ, a nőkben ott rejtőzik az ősi vágy, amely a kislányok többségét már gyerekkora óta foglalkoztatja, mikor arról álmodoznak, hány gyerekkel fognak a férjük oldalán boldogan élni, míg meg nem halnak.
gyermekvállalás, anyaság, anyák napja
Anyasági vizsgálatHa a gyermek édesanyjának személye megkérdőjeleződik, az anyasági vizsgálat tud választ adni a felmerülő kérdésekre. Az anyasági teszt hasonlóan működik, mint az apasági teszt. A gyermek genetikai profilját összehasonlítják az állítólagos édesanya genetikai profiljával, és egy DNS szakértő meghatározza a hasonlóságokat melyek a biológiai rokonságot bizonyítják.
Anyasági vizsgálat
AnyuciKözösségi oldal, ahol a magzatoké, a babáké és a terhességé a főszerep. Az oldalon lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szülők regisztrálják csemetéjüket, és megmutassák büszkeségüket a nagyvilágnak. Így nekik saját adatlap
anyuci, apuci, baba, mama, papa, terhesség, gyereknevelés, közösség, kérdések, képek, videó
Boldog és felhőtlen anyaságPszichológia Online - Magyarország hivatalos pszichológiai weboldala.
pszichológia, lélektan, lélek, szex, agy, parapszichológia, mesterséges intelligencia, könyv,
Családtámogatás, kismama tb, munkavégzés
ellenállhatatlan menyasszonyi kismama ruhák nagy kínálataBabával a pocakban, de szeretnéd legjobb formád hozni az esküvődön? Milyen az a kismama menyasszonyi ruha? Milyen kismama esküvői ruha áll jól?
kismama menyasszonyi ruha
Mozgáskorlátozottság és anyaság
Szoptatni akarok
Terhesseg.com - AnyaságrólA baba és a mama kötődése a legősibb és legerősebb kötődés, ami létezik, nem csupán a baba születésétől kezdve, de már a fogantatás pillanatától. A baba úgy éli le születése előtti háromnegyed évét, hogy folyamatosan hallja a mama szívdobogását, valamint a mama környezetében lévő zajokat. A kismama nézőpontjából is igen meghatározó élmény a terhesség, hiszen olyan dolgokat tapasztal meg saját szervezetén keresztül, melyek kizárólag várandós állapotban történhetnek meg, és ezeket a történéseket szorosan összekapcsolja a születendő babával, illetve az anyaság érzésével. Ez az erős kötődés a baba és a mama között a legtöbb esetben akkor is fennmarad, amikor a baba már eléri a felnőtt kort. Igen sok feljegyzés született arról, hogy valakit érzelmi vagy testi trauma ért, és az édesanyja rövid időn belül érdeklődött, hogy mi történt, mivel ő is érzékelte a traumát.
terhesség, baba, anya, szülés, anyaság, újszülött, várandós
Az Anya linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Anya

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat