Keresés a bubb.hu oldalakon:
Anyaság

Anyaság

Amit senki sem mond el az anyaságrólÚj babás cikk egyebek az anyaságról kategóriában: Amit senki sem mond el az anyaságról.
, anyaságról
Anya - wikipedia
Anyakatona - Az anyaságról tabuk nélkül
Anyaság, szingliség, gyermekvállalásAnyaság ? mióta a világ világ, a nőkben ott rejtőzik az ősi vágy, amely a kislányok többségét már gyerekkora óta foglalkoztatja, mikor arról álmodoznak, hány gyerekkel fognak a férjük oldalán boldogan élni, míg meg nem halnak.
gyermekvállalás, anyaság, anyák napja
Anyasági vizsgálatHa a gyermek édesanyjának személye megkérdőjeleződik, az anyasági vizsgálat tud választ adni a felmerülő kérdésekre. Az anyasági teszt hasonlóan működik, mint az apasági teszt. A gyermek genetikai profilját összehasonlítják az állítólagos édesanya genetikai profiljával, és egy DNS szakértő meghatározza a hasonlóságokat melyek a biológiai rokonságot bizonyítják.
Anyasági vizsgálat
AnyuciKözösségi oldal, ahol a magzatoké, a babáké és a terhességé a főszerep. Az oldalon lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szülők regisztrálják csemetéjüket, és megmutassák büszkeségüket a nagyvilágnak. Így nekik saját adatlap
anyuci, apuci, baba, mama, papa, terhesség, gyereknevelés, közösség, kérdések, képek, videó
Boldog és felhőtlen anyaságPszichológia Online - Magyarország hivatalos pszichológiai weboldala.
pszichológia, lélektan, lélek, szex, agy, parapszichológia, mesterséges intelligencia, könyv,
Családtámogatás, kismama tb, munkavégzés
ellenállhatatlan menyasszonyi kismama ruhák nagy kínálataBabával a pocakban, de szeretnéd legjobb formád hozni az esküvődön? Milyen az a kismama menyasszonyi ruha? Milyen kismama esküvői ruha áll jól?
kismama menyasszonyi ruha
Kreatív kismama és újszülött fotózás Budapesten és környékénÖrökíttesd meg várandósságodat kismama fotózás keretében, újszülött babád első pár napjait babafotózás keretében, vagy lepd meg magad portré fotózással!
kismama fotózás, újszülött fotózás, egyedi, kreatív,
Mozgáskorlátozottság és anyaság
Szoptatni akarok
Terhesseg.com - AnyaságrólA baba és a mama kötődése a legősibb és legerősebb kötődés, ami létezik, nem csupán a baba születésétől kezdve, de már a fogantatás pillanatától. A baba úgy éli le születése előtti háromnegyed évét, hogy folyamatosan hallja a mama szívdobogását, valamint a mama környezetében lévő zajokat. A kismama nézőpontjából is igen meghatározó élmény a terhesség, hiszen olyan dolgokat tapasztal meg saját szervezetén keresztül, melyek kizárólag várandós állapotban történhetnek meg, és ezeket a történéseket szorosan összekapcsolja a születendő babával, illetve az anyaság érzésével. Ez az erős kötődés a baba és a mama között a legtöbb esetben akkor is fennmarad, amikor a baba már eléri a felnőtt kort. Igen sok feljegyzés született arról, hogy valakit érzelmi vagy testi trauma ért, és az édesanyja rövid időn belül érdeklődött, hogy mi történt, mivel ő is érzékelte a traumát.
terhesség, baba, anya, szülés, anyaság, újszülött, várandós
Az Anya linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Anya

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat